• facebook
  • googleplus
  • LinkedIn
  • twitter
  • youtube

Naon Urang Tawarkeun

Produk Artikel

cariosan

Hengshui gangsheng médis instrumen ko., LTD mangrupakeun ISO13485 profésional sarta produsén Certified SGS kalayan leuwih ti 15 taun pangalaman dina widang panerapan médis.

Sanggeus taun bagean sarta ngembangkeun, urang geus laun ngadegkeun garis produk lengkep Kaséhatan Élmu & Orthopedic braces rojongan, kaasup sikep corrector, kerah cervical, taktak orthosis, siku immobilizer, pigeulang pananggeuy, panangan aisan, rojongan lumbar, dengkul orthopedic pananggeuy, ankle wide , ramo wide jeung sajabana Simkuring gaduh CE, pendaptaran FDA pikeun sakabéh runtuyan produk urang. 

Maca deui

Arrivals anyar

Tuturkeun Kami