• facebook
  • googleplus
  • linkedin
  • twitter
  • youtube

Apa Kita Nawakake

Products Bintang

BABAGAN kita

Hengshui gangsheng medical instruments co., Ltd punika ISO13485 profesional lan Produsèn certified SGS karo luwih saka 15 taun pengalaman ing lapangan Perkakas medical.

Sawisé taun usaha tenanan lan pembangunan, kita wis mboko sithik ditetepake line produk lengkap Health Care & Orthopedic penyonggo support, kalebu dedeg piadeg Corrector, krah duwe sesambungan karo tengkuk, Pundhak orthosis, sikut immobilizer, bangkekan nahan, lengen sling, support bangkekan, nyuda orthopedic nahan, tungkak wuwu , driji wuwu lan sapiturute We kudu CE, Pendhaftaran FDA kanggo kabeh seri produk kita. 

Read More

Baru

Tindakake kita